Haarups originale sliddele


Længere driftsstop grundet defekte dele er dyrt og unødvendigt!

At sikre dele af højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris er et konstant fokusområde for Haarup. Derfor produceres alle Haarups sliddele med omhyggelig kontrol og registrering. Underleverandører udvælges i en geografisk kort afstand for at kunne kontrollere hele denne proces.

Ved fx sliddele som blanderbunde testes pasformen efter en standardform før afsendelse. Dette sikrer, at Haarups slidplader passer første gang -  hver gang. Herudover er vores blanderbunde udstyret med specielle bolte, der flugter med pladerne, Det viser visuelt, hvornår der skal skiftes plader og forenkler udskiftningen af pladerne. Ydermere er der på blanderbunde helt op til 6000 timers garanti. Derfor oplever Haarup kunder også en markant kontant fordel i forhold til brugen af piratsliddele, da de får et produkt, der har en lang levetid, er enkelt at udskifte og derved sikrer korte driftsstop.

Haarup har et omfattende lager af Haarup originale slid- og reservedele. Dette betyder, at alle vitale dele kan leveres direkte fra vores lager i Danmark med dag til dag levering over det meste af Europa. Herudover er der oprettet lager i USA. Haarup er altså dermed meget tæt på sine kunder og kan tilbyde den service, der er så vigtig for vores kunder.

Se vores sliddele til blandere her >

I denne film kan du se blandemønster i en 1500 L blander, hvor de præcise tolerancer der anvendes i fremstillingen af blanderen viser sig i hvor tæt skovlen kan og skal justeres til bunden. Den specielle tømmeskovl og sideskraberen kombineret med det store opluk sikrer hurtig udtømning af beton >