To-skinnet betontransportvogn 

Haarup tilbyder to slags vogne, enten Duotrans hvor hjulene kører inde i stålskinnerne, eller Duo-Speed hvor vognen kører på gummihjul oven på skinnerne.

Duotrans
Duotrans er monteret med hærdede stålhjul, der kører inde i 2 stk. U-skinner. Duotrans er velegnet til transport af beton over kortere strækninger. Til kurvekørsel leveres Duotrans med drejbare bogier, der sikrer ægte kurvekørsel, hvor hvert hjul er monteret med en hydraulisk køremotor. Dette bevirker, at den forskellige hastighed på inder- og yderhjul tilpasses automatisk ved kørsel i kurver. Derved opnår man bl.a. mindre støj og mindre slitage på skinner og hjul, samt at det er muligt at køre i mindre radier. Duotrans fås enten med rotations- eller bundudtømning og kan leveres til kørsel på stigninger op til 8 %.

Duo-Speed
Duospeed er monteret med gummihjul, der kører oven på 2 stk. I-skinner. Duo-Speed har mulighed for højere hastigheder og større stigninger, hvilket er velegnet til transport af beton over længere distancer. De store gummihjul til kørsel oven på køreskinnerne medfører en meget stabil og lydsvag kørsel. Til kurvekørsel leveres Duo-Speed med drejbar bogier, der sikrer ægte kurvekørsel, hvor hvert hjul er monteret med en hydraulisk køremotor. Dette bevirker, at den forskellige hastighed på inder- og yderhjul tilpasses automatisk ved kørsel i kurver. Derved opnår man bl.a. mindre støj og mindre slitage på skinner og hjul, samt at det er muligt at køre i mindre radier. Duo-Speed fås enten med rotations- eller bundudtømning og kan leveres for kørsel på stigninger op til 15 %.

Betontransportvogne, der transporterer blød beton kan renses på en spulestation

Se hvordan Duo-Speed drøner rundt med beton >

En dansk producent af belægningssten ønskede at lave colormix. Med Duo-Speed betontransport klares den lange og snoede vej inden for blanderens cyklustid >