HAARUP MODSTRØMSBLANDER

Haarup modstrømsblandere er resultatet af nytænkning og løbende produktionsudvikling. Produktionen sker med fuld sporbarhed og under fuld kvalitetskontrol - nogle af de faktorer, der er grundlaget for, at Haarup kan yde 8 års garanti på alle gearkasser.

En kombination af rotation og modstrøm gør det muligt at producere de fleste typer beton af meget høj kvalitet, hvilket omfattende tests af blandeegenskaberne også har bevist.

Gearkassen er Haarups egen konstruktion og har en høj virkningsgrad, der er ensbetydende med et støjniveau under 85 db(A) for alle blandertyper, hvilket giver et godt internt arbejdsklima. Gearkassen laves på Haarups eget værksted i Danmark. Den er monteret med hærdede og slebne tandhjul lejret i sfæriske og koniske rullelejer, hvilket giver en stabil lejring af tandhjulene.

Gearet er med åben oliesump og derfor fri for smørepumpe, temperaturovervågning og andet, da der er tilstrækkelig olie til at absorbere varmen. Kraftoverføringen fra motoren til gearet sker via en fast kobling videre til en hydrodynamisk kobling (fra type 1125 liter), hvilket sikrer mod overbelastning.

Se film, der viser vor egen omhyggelige produktion og kontrol af gear >

Haarup præsenterer i 2012 en 6000 L blander til produktion af færdigbeton >