Doseringsbånd

Haarup doseringsbånd kan anvendes til både volumetrisk- og vægtdosering. Båndene giver en konstant og nøjagtig dosering, uanset om der er tale om sand- eller stenmaterialer. Doseringsbånd er fleksible og kan tilpasses i længde og kapacitet efter kundespecifikke ønsker.

Doseringsbånd leverer en præcis og nøjagtig dosering af tilslag, samt en mulighed for at grov-/findosering via frekvensregulering.

Et Haarup doseringsbånd er en gennemtestet konstruktion, der kombinerer lang levetid med præcision og lavt vedligehold. Doseringsbåndet er udstyret med et gummibånd i svær kvalitet understøttet af tætsiddende, afskærmede ruller. Tragtsektion er med montageflange 635 x 635 mm indvendig og forsynet med justerbart spjæld for tilpasning af udløbsmængden.

Er der tale om påbygning af et nyt bånd på en eksisterende silo, kan Haarup levere en flange der blot svejses på Deres silokegle.

For at sikre Deres medarbejderes sikkerhed kan doseringsbåndene leveres med sikkerhedsafskærmning, der forhindrer adgang til returtromlen.

Se case, hvor nedslidt doseringsanlæg blev moderniseret. Doseringen blev samtidig omdannet fra volumetrisk dosering til vægtdosering >

Til udvidelse af et eksisterende anlæg i Tyskland har Haarup leveret doseringsbånd som en del af det samlede anlæg >

Doseringsbånd kan dosere ned på et vejebånd, der sammen med en vejesketion i ophejset kan danne en nøjagtig vægt, som hos denne kunde >