Stående vejebånd

 

Stillestående vejebånd med høje sidebegrænsninger er udviklet til brug i situationer, hvor der er rigeligt med plads under siloanlægget. Ved at dosere mens vejebåndet står stille, opnår man en besparelse i form af frekvensreguleringen, men samtidig må man forvente, at der skal bruges mere plads under siloer. Vejebåndet har en stor kapacitet, men stadig en meget nøjagtig udvejning.

Hele konstruktionen er varmgalvaniseret, og Haarup fremstiller en række sikkerhedsudstyr, der passer til alle situationer.

Ved indsættelse af et vejebånd med høje sider, har De hele tiden mulighed for at udveje den næste charge, mens ophejset og blanderen gør den aktuelle blanding færdig. Herved opnår De en højere cyklustid og kan dosere længere tid for at opnå højere præcision.
Vejebåndet leveres med slidplader, der er let udskiftelige og giver vejebåndet en lang levetid.
Vejebåndet ophænges i vejeceller monteret med justerbare spindler, der gør montage og justering nemt.

Til kunde i Tyskland, leverede Haarup et specialkonstrueret vejebånd. Fra vejebåndet udvejes materialerne i ophejsespanden>.

Til anden kunde i Tyskland, leverede Haarup et vejebånd, der sammen med en vejesektion i ophejset danner en nøjagtig vægt >