Tilslagsdosering

Præcis materiale dosering - En forudsætning for kvalitetsbeton

Ud fra en filosofi om at man sagtens kan lave nøjagtigt udstyr, uden at det behøver at være teknisk indviklet, har Haarup udviklet et program af doseringsenheder, der passer til alle behov.

Ikke blot er det vigtigt, at enhederne fungerer til enhver tid. Det er også vigtigt, at enhederne har en høj slidstyrke og en høj grad af holdbarhed.
Alle Haarups doseringsenheder er varmgalvaniserede, og de er lavet efter de højeste standarder. Med øje for detaljer samt lave omkostninger ved vedligehold får De ikke en bedre løsning på markedet, hvis De sammenligner pris og vedligeholdsomkostninger.

Haarups kvalitet er dog ikke det eneste kendetegn ved eksempelvis vores vejebånd. Disse er udført med en hel række af sikkerhedsudstyr, der kan vælges til, således at Deres medarbejdere får den størst mulige sikkerhed.

Hvis De ønsker dokumentation i form af kontrolvejning af materialer, kan Haarup også her levere løsningen. Med en vejebro i ophejset er det muligt at kontrolveje hver blanding og oven i købet teste doseringsudstyr, der doserer på tid.

Læs case, hvor en vejebro i ophejset er brugt som del af en komplet løsning i et helt nyt doserings- og blandeanlæg hos kunde i Tyskland >