Fordelertransportør i produktion.
Fordelertransportør, som er ved at fylde silo op.

Fordelertransportører

Fordelertransportører sikrer effektiv og hurtig fordeling af materialer fra skråbånd eller kopelevator til de respektive siloer.

Hos Haarup tilbyder vi løsninger til fordeling af tilslagsmaterialer i alle slags silosystemer. Dette kan være siloer i en enkelt række, store kvadratiske eller rektangulære siloanlæg. Alt udstyret er udført som robuste og varmgalvaniserede stålkonstruktioner, hvilket betyder høj driftssikkerhed og et minimum af service.

Haarup tilbyder følgende standardløsninger:

Drejbar fordelertransportør, som oftest anvendes til 4 siloer (placeret 2 og 2), men som også kan anvendes til fordeling af materialer mellem 2 ophejs.

Drejbar, kørbar og reversibel fordelertransportør, som typisk anvendes til anlæg med 6 til 10 siloer placeret i 2 rækker.

Kørbar og reversibel fordelertransportør, som typisk anvendes til siloer på en række.

Kørbar og reversibel fordelertransportør med 2 korte reversible transportører i hver ende, som typisk anvendes til siloer placeret i 2 rækker og ved 12 eller flere siloer.

Kombinationer af ovenstående fordelertransportører kan effektivt bygges sammen til mere avancerede systemer.

Udstyret består oftest af en centralt placeret cylindrisk sokkel med en drejbar stålramme. Båndet understøttes af en fladjernsring monteret på siloplatformen.
Hele denne konstruktion er naturligvis varmgalvaniseret for at sikre en lang levetid.

Valget af udstyr varierer fra projekt til projekt, men den høje kvalitet og det minimale behov for vedligehold er ens for alle løsninger.

Fakta
  • Anvendes til materialesiloer og ophejs
  • Drej- og kørbar funktion efter behov
  • Mulig hældning op til 17°
  • Mulighed for at bånd kan køre begge veje
  • Varmgalvaniseret konstruktion
  • Sikkerhedsudstyr
  • Kontrol af materialer på bånd